Skip to content
Sluit
Intentieverklaring Herenboerderij Twente

Intentieverklaring

Teken de intentieverklaring en verzeker je van een plek op jouw eigen Herenboerderij

Wij hebben steeds beloofd dat onze inmiddels 900+ nieuwsbrieflezers als eerste kans krijgen om een intentieverklaring te tekenen tot deelname aan één van onze Herenboerderijen in oprichting.

Het is nu zover!

Door het invullen van intentieverklaring kan jij tekenen voor jouw intentie tot lidmaatschap aan één van onze vier herenboerderijen in oprichting. Een getekende intentieverklaring + aanbetaling verzekeren jou van een plek op een boerderij in jouw omgeving, mits die natuurlijk van de grond komt. Lidmaatschap is op basis van volgorde van inschrijving. De spelregels rondom de intentieverklaring lees je op de pagina’s na de intentieverklaring.

Wat kun je doen?

  1. Open het document via de button onderaan deze pagina
  2. Lees de voorwaarden
  3. Vul het formulier in
  4. Onderteken en verstuur het naar Herenboeren Twente via twente@herenboeren.nl of per post: 

Waarom NU al intekenen?

– Op vier zoeklocaties zijn wij concreet met grond bezig. Er is nog niets rond, maar het kan ook ineens snel gaan. Pachtcontracten tekenen wij pas als er in een bepaald ‘zoekgebied’ ook minimaal 150 getekende intentieverklaringen zijn. Eerder gaan wij geen verplichtingen aan.

– Met het tekenen van de intentieverklaring spreek je ‘je intentie tot lidmaatschap uit’. Het verplicht je niet om definitief lid te worden. Omzetting naar lidmaatschap bepaal je zelf en gebeurt pas als er een pachtcontract voor een specifieke locatie is getekend en er zicht is op een boer (m/v).

– Het beschikken over voldoende getekende intentieverklaringen helpt ons om de pachtcontracten te realiseren. Het is namelijk een goede indicatie dat de Herenboerderij op voldoende leden kan rekenen en schenkt daarmee vertrouwen.